sahigre.com

Uvjeti korištenja

Kako bi ova stranica radila ispravno ponekad koristimo male podatkovne datoteke nazvane kolačići na vašem uređaju. Većina web stranice koristi kolačiće.

Što su kolačići?

Kolačić je mala tekstualna datoteka koju web stranice sprema na vašem računalu ili mobilnom uređaju kada posjetite stranicu. To omogućuje web stranici pamćenje podataka i postavki (kao što je prijava, jezik, veličina fonta i druge postavke) na određeno razdoblje, tako da ih ne morate ponovno unositi kada se vratite na web stranicu.

Kako koristimo kolačiće

Kolačići se koriste kako bi pomogli oglašivačima i izdavačima pri postavljanju i upravljanju oglasima na cijelom webu.

Mi koristimo Google Analytics kolačiće koji nam omogućavaju poboljšanje korisničkog iskustva na našim web stranicama i pomažu da shvatimo kako su naši korisnici koristili web stranicu. Također koristimo kolačiće za potrebe CMS sustava za održavanje web stranice.

Prilikom pristupa našim stranicama, naš server automatski bilježi IP adresu koja nam omogućava da identificiramo mjesto računala sa kojeg se pristupilo  web stranici.

2021. © Šah Igre. Sva prava pridržana. | info@sahigre.com
Scroll To Top
Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.